Spa Set pentru piscinaSPA-Set

BAYROL SPA-Set, are la baza oxigenul activ si cotine toate produsele necesare pentru o tratare excelenta a apei in conditiile speciale din SPA-uri.

Continut:

o Bayroklar SPA 1 Kg
o Bayroplus SPA 1 L
o Calcinex SPA 0,5 L
o Schaumex SPA 0,5 L
o Adisan SPA 1 Kg

  • cutie 4 Kg
Spa Set

Adisan ® SPA

Adisan SPA curata si dezinfecteaza cada inclusiv zonele greu de accesat cum ar fi scurgerile si sistemul de tevi, cea mai frecventa cauza a infectiei apei si a mirosurilor neplacute.

  • cutie 1 Kg
Spa Set pentru piscina

Bayroklar ® SPA

Tabletele Bayroklar SPA se dizolva rapid si elibereaza oxigen activ pentru dezinfectarea apei. Acestea sunt baza tratarii cazi de hidromasaj.

  • cutie 1 Kg
Spa Set pentru piscina

Bayroplus ® SPA

Bayroplus SPA in combinatie cu Bayroklar SPA au un efect sinergic unic. Aceste produse trebuie folosite intotdeauna impreuna. Bayroplus SPA activeaza si intareste efectul dezinfectant al Bayroklar SPA. O concentratie constanta de Bayroplus SPA asigura o dezinfectie a apei de lunga durata.

  • bidon 1 L
Spa Set pentru piscina

Calcinex SPA

Apa dura cauzeaza depuneri de calcar in cada cu hidromasaj, in schimbatoarele de caldura si in filtru, rezultand o turbiditate ridicata. Calcinex SPA previne efectele nedorite ale apei dure, evitand cresterea turbiditatii si depunerile de calcar in sistemul de circulare a apei.

  • bidon 0,5 L
Spa Set pentru piscina

Schaumex ® SPA

Urmele de sapun sau murdaria pot cauza aparitia spumei cand motoarele sunt pornite. Schaumex SPA combate formarea spumei.

  • bidon 0,5 L
Spa Set pentru piscina
Cerere informații suplimentare

Contactează departamentul vânzări Fibrex:

Info Line Vanzari Fibrex

Info Line L-V: 09:00 - 18:00
Tel: 0742.017.646

sau scrie-ne folosind formularul de mai jos și îți vom răspunde online: