FIBREX a deschis cel mai mare showroom din Cluj-Napoca: cazi de baie, cabine de dus, produse SPA si hidromasaj

Calitatea, inovația și design-urile originale cu care ne-a obișnuit FIBREX ROMÂNIA au un loc special dedicat în inima Transilvaniei ! FIBREX - companie cu tradiție în fabricarea de produse inovative pentru amenajarea băilor - a deschis de curând cel mai mare showroom din domeniu din Cluj-Napoca. Showroom-ul FIBREX este amplasat într-un spațiu generos, dispus pe două nivele, unde, într-un ambient modern și primitor, puteți porni în cautarea căzii de baie, a cabinei de duș sau minipiscinei mult dorite. Și pentru că FIBREX este o companie de referință si în domeniul piscinelor, showroom-ul vă întâmpină cu o pisicină și o minipiscina de tip SPA, amplasate chiar la intrare. Dacă aveți nevoie de idei pentru modernizarea băii, apreciați calitatea și sunteți interesați de tehnologiile de ultimă generație folosite în fabricarea produselor FIBREX, înseamnă că ați ajuns în locul potrivit. În showroom-ul FIBREX din Cluj-Napoca sunt expuse zeci de modele de căzi de baie și cabine de duș, precum și o gamă ultra-modernă de cabine de duș din sticlă.

Preferați o cadă de baie spațioasă, pe colț, model clasic? Sau poate o cabină de duș dotată cu hidromasaj și un design original?  Sau, de ce nu, o mini-piscină prevăzută cu turbojeturi și minijeturi pentru o hidroterapie completă?
În showroom-ul FIBREX veți găsi expuse produse din toate gamele și vă puteți răsfăța cu alegeri moderne, îndrăznețe sau chiar terapeutice !

Vă aşteptăm în Cluj-Napoca, Str. Plevnei 136
Tel. 0364.101.068, Fax. 0364.101.068
ORAR: Luni - Vineri: 09:00 - 17:00, Sâmbătă: ÎNCHIS

-----------------------------------------------------------------