Aspirare apa piscinaBlue Diamond

Blue Diamond este un aspirator pentru piscina automat, actionat electric, care incorporeaza cea mai noua tehnologie: Sistemul Aqua Smart. Cu ajutorul unui algoritm special, ciclul de curatare Blue Diamond este scurtat considerabil reusind totusi sa curete temeinic si sigur intreaga pardoseala si o parte din pereti. Blue Diamond va curata piscina in doar o ora, ceea ce economiseste bani si energie. Instalarea si folosirea sistemului Blue Diamond sunt simple: se pune in piscina si se porneste programul de curatare.

Pompa cu care este dotat Blue Diamond contribuie la o eficienta sporita a dezinfectantului si usureaza sarcina filtrelor. Cu ajutorul caruciorului inclus Blue Diamond poate fi transportat cu usurinta.

Aspiratorul Blue Diamond este construit conform ultimelor standarde astfel, intreaga functionare se realizeaza la o tensiune mica, asigurandu-se un grad ridicat de siguranta in operare. Toate componentele din care este fabricat Blue Diamond sunt rezistente la coroziune si de o calitate excelenta. Datorita tehnologiei de ultima ora si constructiei robuste, garantia aspiratorului Blue Diamond este de 4 ani de la data cumpararii (echivalentul a 600 de cicluri de curatare).

Solutii piscine aspirarea apei

Blue Diamond Plus

o Cu peria minune, suport si telecomanda
o Acum disponibil cu 2 programe de curatare perfectionate: un program rapid ce dureaza o ora pentru a curata pardoseala si un program complet ce dureaza 3 ore pentru a curata atat pardoseala, cat si peretii.
o In plus, telecomanda permite ca Blue Diamond sa fie dirijat manual catre zone ce necesita curatare speciala.

Solutii piscine aspirarea apei

Detalii tehnice Aspirare apa piscina

Pentru a vizualiza gama noastră de aspiratoare pentru piscina, va invitam sa accesati categoria aspiratoare piscina in magazinul PISCINE24.

Cerere informații suplimentare

Contactează departamentul vânzări Fibrex:

Info Line Vanzari Fibrex

Info Line L-V: 09:00 - 18:00
Tel: 0742.017.646

sau scrie-ne folosind formularul de mai jos și îți vom răspunde online: