Cada Carmen

De la: 6243 Lei - cu livrare gratuita

Dimensiuni(L x l x h): 170 cm x 80 cm x 55 cm
Fibrex

Cada de baie Carmen cu uşă din sticlă a fost creată pentru a redescoperi plăcerea îmbăierii oferind un acces facil, fără efort, în deplină siguranță și pentru a continua să te bucuri de beneficiile unei băi fierbinți atunci când dorești. 

De asemenea, ca și dotări opționale cada Carmen poate fi prevăzută cu un paravan de sticlă (cu sau fără port-prosop), respectiv un mâner de prindere pentru siguranță.

Măștile laterale de diferite culori sau texturi sunt formate din panouri compozite, rezistente la apă și umezeală, condiții care se formează de obicei în mediul unei băi. Panourile formează un cadru rigid în jurul căzii, cu toate acestea accesul în zona tehnică este facilitat de simplitatea montării și demontării acestora.

Cada Carmen poate fi echipată cu bine cunoscutele și fiabilele noastre sisteme de hidro și aeromasaj, fiind o excelentă modalitate de relaxare după o zi obositoare.

Cada Carmen este o cadă de baie la comandă, pentru gama completă de culori, texturi şi detalii nu ezitaţi să ne contactaţi.

Descarca fisa tehnica Cada Carmen

Cerere informații suplimentare

Contactează departamentul vânzări Fibrex:

Info Line Vanzari Fibrex

Info Line L-V: 09:00 - 18:00
Tel: 0742.017.646

sau scrie-ne folosind formularul de mai jos și îți vom răspunde online: