Ciubar - Hot tube rotund din fibra de sticla cu lambriuri din lemnCuva ciubarului executata din rasini piliesterice arnate cu fibra de sticla. Suprafata cuvei este acoperita cu un smalt poliesteric lucios , rezistent la radiatii UV, elastic si rezistent la socuri mecanice cu rezistenta va variatii de temperature de la – 30  pana la peste 60 grade C si stabul din punct de vedere chimic atat la solutii acide cat si alkaline. Datorita acestor proprietati suprafata cuvei isi pastreaza foarte bine  culoarea si luciul indifferent de conditiile de mediu , se curata si se desinfecteaza usor cu dteregenti clasici iar depunerile de calcar se inlatura cu solutii detartrante. Cuva poate fi executata in mai multe culori sau nuante , la cererea clientului insa noi recomandam nuantele de bleu , bej , alb  sau gri rezistente la efectele radiatiilor UV. Durata de folosinta  a cuvei este de peste 20 de ani.

Suportul metalic  care sustine greutatea cuvei, a apei si a persoanelor care fac baie este cofectionat din profile metalice rectangulare sudate avand suprafata protejata la coroziune prin straturi de vopsea .  Suportul are picioare reglabile , cee ace permite asezarea ciubarului la orizontala.

Inchiderea exterioara cu lambriuri din lemn de rasinoase isolate atat pe interior cat si pe exterior cu lac lucios sau mat de exterior. Ciubarul poate fi oferit atat cu inchiderea cu lambriu cat si fara aceasta inchidere , urmand ca ulterior sa imbrace clientul acest ciubar conform dorintelor sale . Lambriul este fixat  in partea de sus prin lipire atat de buza ciubarului cat si de corpul acestuia iar in partea de jos , lambriul este strans intre cercul exterioar din inox  si un cerc interior care face parte comuna cu scheletul metallic de sustinere. 

Scara de intrare in ciubar este oferita de asemenea optional si este executata din lemn de rasinoase . Scara are 4 trepte , inaltimea de 60 cm si latimea de 90 cm.

Soba interioara submersibila este  confectionata din otel inoxidabil tip AISI 316 , rezistent la coroziune si la actiunea directa a flacarii. Puterea cazanului este de 27 KW si poate incalzi apa din ciubar de la 14 pana la 34 de grade in aproximativ 3 ore. Soba se alimeteaza pe sus din exterioar sau din interiorul ciubarului de catre persoanele care fac baie si care doresc sa mentina sau sa ridice temperature apei. Curatirea sobei se face cu un faras special pe gura de alimentare cu lemne sau dupa golirea ciubarului se poate extrage soba din ciubar si curata temeinic.

Dimensiuni : 

Diametrul exterior al ciubarului  = 1950 mm

Diametrul interior al cuvei  =  1850 mm

Inaltime totala  = 1225 mm

Adancime cuva  = 1100 mm

Inaltime sezut  = 360 mm

Numar mediu de locuri  6 – 8 persoane

 

Disponibilitatea culorilor cuvei ciubarului va fi transmisa de catre reprezentantul de vanzari Fibrex !

Cerere informații suplimentare

Contactează departamentul vânzări Fibrex:

Info Line Vanzari Fibrex

Info Line L-V: 09:00 - 18:00
Tel: 0742.017.646

sau scrie-ne folosind formularul de mai jos și îți vom răspunde online: