Solutii intretinere si tratarea apei din piscina

Pentru cei ce detin o piscina este esential ca apa din bazinul de inot sa fie proaspata si curata. Curatarea piscinei se face in primul rand pentru asigurarea confortului dumneavoastra, iar in al doilea rand, pentru proteja echipamentul din piscina. Curatenia piscinei este un proces facil, mai ales daca aveti la indemana instrumentele potrivite si daca piscina se afla intr-un spatiu deschis, nefiind inconjurata de copaci sau arbusti care o vor umple cu frunze.

De asemenea, intretinerea piscinei se realizeaza atunci cand diversele tratamente chimice si sistemul de filtrare lucreaza impreuna. Prin urmare, curatarea si intretinerea piscinei poate implica produse chimice.

Fibrex livreaza si substantele pentru dezinfectia si limpezirea apei atat pe baza de clor, cat si pe baza de oxigen activ. De asemeena, firma dispune de echipe de service care asigura remedierea eventualelor defectiuni din perioada de garantie si post garantie, dar care acorda si asistenta tehnica privind exploatarea, intretinerea si conservarea piscinei pe timpul sezonului rece.

Reglarea PH-ului din apa

Dezinfectia apei din piscinaanti-alge-extra-3-actiuni-1-l-5928FloculareaSPA Set
Reglarea PH-uluiDezinfectia apeiPrevenirea algelorFlocularea piscineiSPA Set
Control automatCuratarea apei din piscinaAnaliza apei din piscinaAspirarea apei din piscinaTratarea filtrelor din piscina
Control automatCuratarea apeiAnaliza apeiAspirarea apeiTratarea filtrelor
Tratamente de sezon pentru piscine
Tratamente de sezon pentru piscine

Fibrex a implementat Sistemul de Management al Calitatii SO 9001 din 2000 si Sistemului de Management al al Sanatatii si Securitatii Ocupationale OHSAS 18001/2004. Firma Fibrex Co SRL detine Agrementele Tehnice si toate avizele necesare fabricarii si comercializarii produselor din portofoliu.