Acoperisuri pentru piscine

Acoperisurile pentru piscine oferite de Fibrex dispun de un design unic si permit acoperirea piscinei intr-un timp record, in cateva secunde, prin intermediul unor sine.

Aceste acoperisuri pentru piscine au toate avantajele unora traditionale si incorporeza un panou structural dintr-o singura bucata, fara sudura, pentru rezistenta, frumusete si o operare usoara. De asemenea, acestea mentin un sigiliu etans si genereaza o energie solara pentru un mediu confortabil, ce necesita doar o intretinere facila a piscinei in aer liber.

Acoperire piscine - modele de acoperisuri pentru piscine

Model acoperis piscine KLASIK

Modelul de acoperis pentru piscina KLASIK este unul din modelele cu pretul cel mai atractiv de pe piata. Forma arcuita a acoperisului este cea mai rezistenta impotriva conditiilor meteorologice dintre toate tipurile de acoperisuri existente. Prin urmare, este potrivit atat zonelor cu o clima moderata, cat si zonelor de munte.

Model acoperis piscine KLASIK

Model acoperis piscine CASABLANCA

Acoperisul pentru piscine CASABLANCA este un model superior de acoperis. Structura sa ii asigura siguranta si stabilitate. Peretii laterali transparenti cu o trecere la inaltime faciliteaza o circulatie usoara sub intreg acoperisul. Modelul reprezinta o solutie ideala, acolo unde apare nevoia satisfacerii unui confort maxim a circulatiei si a utilizarii spatiului interior.

Model acoperis piscine Casablanca

Model acoperis piscine KLASIK No-Line

Modelul de acoperis pentru piscina KLASIK NO-LINE este un produs elegant, avand avantajele miscarii fara urme atat a fiecarui modul in parte cat si a peretilor laterali si terminali din Plexiglas transparent. Acest model intalneste cererea in crestere a utilizatorului pentru o estetica imbunatatita si o mai buna functionalitate.

Model acoperis piscine Klasik No-Line