Pardoseli exterioare piscine si terase

Sistemul novativ de tip WPC pentru piscine si terase dezvoltat de către REHAU, denumit RELAZZO, este produs din RAU-WOOD, un compozit Wood-Polymer valoros.

Principalele caracteristici ale materialului sunt calitatea, stabilitatea durabilă a formei, rezistența la intemperii, îngrijire facilă, durabilitatea precum și lipsa așchiilor.

Datorită durabilităţii considerabil mai lungi şi faptului că nu necesită aproape deloc tratamente ulterioare, profilurile pentru terase RELAZZO sunt mult mai rentabile pe termen lung decât pardoselile obişnuite din lemn. Datorită finisării diferite a celor două feţe, plăcile de terasă RELAZZO oferă posibilitatea de a alege dintre două suprafeţe cu profil diferit (striat şi zimţat). Fixarea plăcilor individuale se realizează cu cleme metalice de construcţie proprie din oţel inoxidabil, care asigură o montare uşoară şi o stabilitate corespunzătoare a construcţiei, precum şi, ulterior, demontarea şi remontarea uşoară a plăcilor individuale.

Referitor la montaj, datorită sistemului inovativ acesta se realizează foarte simplu, rapid și precis, și totodată permite și o demontare și remontare simplă la nevoie a câte unei singure scânduri/profil.

Mai jos sunt prezentate câteva avantaje ale pardoselii WPC-Relazzo (wood plastic composite) în raport cu lemnul sau cu alte materiale de tip WPC:

WPC-Relazzo vs. Lemn:

- Absorție minima de apă, chiar în medii ultraumede (langa piscine, sere, etc.);

- Nu se deformează și nu se așchiază;

- Antiderapant, chiar în medii ultraumede;

- Decolorare minimă în timp;

- Periat pe ambele fete, avand design și estică excelente;

- Nu necesită întreținere (uleire, vopsire) - doar spălare la jet de apă, sau periere periodică pentru menținerea gradului de antiderapare.

- Sisteme de accesorizare complete, cleme și suruburi tratate împotriva ruginii.

 

WPC-Relazzo vs. Alte materiale de tip WPC:

- Pondere echilibrată între lemn și plastic (50% plastic, 45% lemn, 5% aditivi), față de competiție, unde ponderea lemnului e mai mare și implicit dezavantajele lemnului sunt preluate astfel de profil , rezultând un comportament mai aproape de cel al lemnului (umflare, decolorare, așchiere, etc)

- Certificare PEFC, ce denotă că lemnul din RELAZZO provine din exploatări europene controlate ecologic (brad , molid , pin)

- POLIPROPILENA – plastic din compoziția RELAZZO, unul din cele mai ecologice materiale plastice, cu emisii minime de toxine în caz de incendii

- Grad de antiderapare superior, data de clasa R11-12 în urma testelor dupa norme internaționale.

- 2 fețe utilizabile, ambele periate

- Grosimea cea mai mare (30mm) fața de toate celelalte profile din piață, ce se traduce printr-o rezistență mecanică superioară

- Accesorizare superioară, mult mai diversă

- Gamă cromatică superioară

- Livrare posibilă în mai multe lungimi de profil (4-5-6m), astfel flexibilitate mai mare în configurarea teraselor, și astfel pierderi minime

 

GALERIE FOTO:

Având o paletă largă de culori, doua structuri ale suprafetelor, trei tipuri de profil și două lățimi ce se pot schimba, există numeroase posibilitătț de configurare a teraselor, indiferent de mărime și formă.

 

Cerere informații suplimentare

Contactează departamentul vânzări Fibrex:

Info Line Vanzari Fibrex

Info Line L-V: 09:00 - 18:00
Tel: 0742.017.646

sau scrie-ne folosind formularul de mai jos și îți vom răspunde online: