Incursiune in piscinele Fibrex

Modele de piscine Fibrex

Piscinele pe care le fabricam sunt piscine monobloc, piscine care se livreaza la gata, sub forma unei cuve. Aceste piscine sunt confectionate din rasini poliesterice speciale, armate cu fibra de sticla, printr-o tehnologie specifica fabricarii caroseriilor auto si ambarcatiunilor. Interiorul unei piscine este acoperit cu gelcoat, un smalt poliesteric deosebit de rezistent la intemperii, variatii de temperatura, radiatii UV, rezistent la uzura, socuri mecanice.

Piscinele FIBREX sunt fabricate cu pereti in constructie normala sau izolati termic cu o structura tip fagure din polipropilena. Prin aceasta se diminueaza semnificativ pierderile de caldura din apa, in cursul noptii dar si in cursul zilelor mai reci, prelungindu-se astfel durata de folosintaa unei piscine.

Principalele avantaje pentru piscine din poliesteri armati cu fibra de sticla:

 

  • Costuri si lucrari reduse pentru amplasarea unei piscine. Clientul trebuie sa execute sapatura la locul de amplasare a viitoarei piscine si eventual sa toarne o placa de beton pe fundul gropii daca terenul nu este suficient de rezistent.
  • Durata scurta de instalare si punere in functiune a piscinei si anume de maxim 2 zile de la coborarea in groapa acesteia. In felul acesta deranjul viitorului proprietar al piscinei va fi minim;
  • Raport pret-calitate optim - avand in vedere ca se acorda o garantie de 15 ani pentru corpul unei piscine si 2 ani pentru instalatii;
  • Piscinele din materiale compozite au calitatea de a fi calde, placute la atingerea cu corpul dar in acelasi timp pot fi curatate si igienizate foarte simplu, cu detergenti si dezinfectanti clasici.

Piscinele se pot executa cu peretii in constructie normala sau izolati termic cu o structura tip fagure din polipropilena. In urma izolarii peretilor se diminueaza semnificativ pierderile de caldura din apa, pe timpul noptii, dar si in cursul zilelor mai reci, prelungindu-se astfel durata de folosire a piscine.

Piscinele Fibrex sunt piscine de familie, de 20-30 de persoane, cu inaltimi situate intre 1,45 1,65 metri si sunt realizate din materiale calde si netede, spre deosebire de cele placate cu gresie, de exemplu. Mai mult decat atat, piscinele Fibrex nu necesita o intretinere complexa, spre deosebire de piscinele bitoceramice ce au nevoie de o mentenanta de 4-5 ori mai dificila.

Dezavantajul piscinelor, realizate din fibra de sticla, este acela ca piscinele fiind turnate in matrite, dimensiunile acestora nu se pot modifica. Piscina este livrata in acest mod, gata de instalare, fara a mai fi nevoie de alte procedee de constructie.

In continuare, va aratam principalele avantaje prezente la piscinele Fibrex.

Piscine de lux de la Fibrex

Piscina IBIZA este unica pe piata, deoarece in zona treptelor are incorporata o minipiscina ce confera beneficiarului momente de relaxare deosebite. Mai mult decat atat, piscina Ibiza este prevazuta cu un camin pentru utilitati propriu, astfel distanta utilitatilor fata de corpul piscinei este redusa, randamentul instalatiilor de filtrare fiind mult mai mare. Piscina Ibiza face parte din gama piscinelor de lux, avand un spatiu de inot de 8 m, iar minipiscina incorporata este de 3 persoane. Designul ei imbina intr-un mod placut liniile drepte cu cele curbe, dand nastere unui produs in care partea estetica se impleteste armonios cu cea functionala.

Piscina de lux Ibiza

Piscina MONACO are prevazute trepte ce pot fi utilizate si ca spatii pentru sezut. Mai mult decat atat, se pot instala jeturi si sisteme de hidromasaj. Designul piscinei MONACO imbina liniile drepte cu cele semicirculare din zona scarilor, dand o nota de eleganta si un farmec aparte gradinii dvs. Daca pana acum cativa ani piscina era vazuta ca un moft, astazi piscinele fac parte din viata multora. Ce poate fi mai relaxant intr-o vara torida cu temperaturi de peste 35 de grade decat o piscina?

Piscina de lux Monaco

Piscina ROMANA are un design clasic in armonie cu mediul ambiant dandu-i un aspect natural, original. Este locul ideal pentru a organiza o petrecere de neuitat, un prilej de a-ti aduna prietenii. Designul piscinei imbina liniile drepte cu cele semicirculare din zona celor trei scari, ce au rol atat functional cat si estetic (oferind personalitate produsului).

Piscina de lux Romana

Noul model de piscina CAPRI imbina armonios designul extravagant cu functionalitatea desavarsita, transmite conceptul inovator si promoveaza ideea de piscina infinita. Senzatia este oferita de constructia piscinei, avand latura indepartat la un nivel mai scazut fata de conturul acesteia, latura peste care se prelinge in permanenta apa.

Piscina de lux Capri

Piscina SARDINIA - Designul piscinei imbina liniile clasice drepte, oferind o forma unitara. Caminul de instalatii este acoperit cu o trambulina pentru distractie maxima.

Piscina de lux Sardinia

Piscina Madeira - este cel mai nou model din portofoliul Fibrex. Acest model se deosebește prin liniile sale geometrice și forma rafinată, oferind un spațiu de relaxare și destindere întregii familii.  Accesul în cadrul piscinei se realizează printr-o scară de design prevăzută cu 4 trepte circulare late andiderapante. Simplă şi elegantă, piscina Madeira poate transforma grădina dumneavoastră în cel mai răcoros spaţiu în toiul verii toride.

Piscina Madeira 2

 

De asemenea, Fibrex ofera si diverse modele de piscine supraterane ce ofera confort si flexibilitate.

Accesorii pentru piscinele Fibrex

Schimbator de caldura- dupa iesirea din filtru a apei se monteaza un schimbator de caldura ce foloseste agent termic de la o centrala termica pentru incalzirea apei din bazin avand un cititor automat al temperaturii si mentinand in permanenta temperatura dorita.

Camin - echipamentele piscinei se monteaza in caminul tehnic, astfel incat sa existe loc pentru acces in camin si in jurul acestora pentru operatiunile curente si pentru service si intretinere. Caminul de la Fibrex este perfect etans.

Aspirator pentru piscine - Fibrex comercializeaza aspiratoare automate pentru piscine care pot merge singure prin apa pentru a curata si improspata piscina.

Huse - Pentru perioada de vara se poate monta o prelata termoizolanta cu sistem manual de rulare sau una cu strangere automata. In perioada de iarna, acestea trebuie protejate cu o prelata speciala si saci compensatori care sa preia tensiunile ce apar la inghetarea apei.

Impreuna cu piscina, Fibrex livreaza toate echipamentele necesare bunei functionari a piscinei - pompe, filtre, lampi, tablouri electrice, set complet de fitinguri si robineti. Livram si substantele pentru dezinfectia si limpezirea apei atat pe baza de clor, cat si pe baza de oxigen activ. Firma noastra are echipe de service care asigura remedierea eventualelor defectiuni din perioada de garantie si post garantie, dar care acorda si asistenta tehnica privind exploatarea, intretinerea si conservarea piscinei pe timpul sezonului rece. Pretul piscinei include transportul, montajul instalatiilor si punerea n functiune a piscinei.

Fibrex a implementat Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001 din 2000 si Sistemului de Management al al Sanatatii si Securitatii Ocupationale OHSAS 18001/2004. Firma Fibrex Co SRL detine Agrementele Tehnice si toate avizele necesare fabricarii si comercializarii produselor din portofoliu.