Cazi de baie, peste 60 modele cazi baie producator Fibrex România

Producem cu emblema "Made în România" și exportăm peste 60 modele de cazi de baie de calitate. Cazile de baie Fibrex acoperă toată gama de dimensiuni şi forme pentru dotarea oricărei băi cu o cada baie, începând de la modele de cazi simple la cazi cu hidromasaj.

Cazile de baie Fibrex România sunt gândite pentru orice tip de baie și sunt fabricate din acril sanitar cu luciu superior, întărit cu straturi din fibră de sticlă. Spre deosebire de alte căzi de baie disonibile în comerț, căzile de baie Fibrex sunt mult mai solide datorită grosimii pereţilor, sunt mai rezistente în timp și izolate termic.

Modele şi forme cazi baie

În funcţie de spaţiul din baie, cazile Fibrex au dimensiuni între 120cm-200cm lungime, 70cm-110cm lăţime şi forme uzuale pentru orice baie: cazi dreptunghiulare (rectangulare), cazi pe colt cu laturi egale sau laturi inegale, cazi rotunde pentru bai mari, precum și cazi speciale pentru uz medical.

Alegeţi o categorie după forma dorită sau un model, preţuri de producător şi legături către magazinul online, găsiţi în pagina fiecărui produs.

Cazi de baie drepte

Cazi de baie dreptunghiulare (drepte sau rectangulare) produse de Fibrex Romania, modele cazi clasice simple ideale pentru orice baie.

Cazi de baie pe colt

Cazi de baie pe colț, modele cazi baie cu laturi egale usor de amplasat pe coltul baii, produse de Fibrex Romania.

Cazi de baie inegale

Cazi de baie asimetrice, modele cazi baie cu laturi inegale produse de Fibrex Romania.

Cazi de baie rotunde

Cazi de baie rotunde produse de Fibrex Romania, modele cazi rotunde ideale pentru o baie spațioasă.

Cazi de baie freestanding

Cazi de baie freestanding, model cada insula, cada freestanding este cea mai recentă tendintă într-o baie modernă sau clasică.

Cazi de baie uz medical

Cazi baie pentru persoane cu dizabilitati (cada Easy), cada pentru nastere in apa (New Life), modele cazi baie medicale Fibrex Romania

Cazi cu hidromasaj

Cazi de baie cu hidromasaj, 9 sisteme de hidromasaj disponibile pentru fiecare cada, H1 6 jeturi aer până la H9 cu 10 jeturi aer.

Baterii si accesorii cazi

Baterii pentru cada de baie, modele baterii deosebite și accesorii pentru cazi.

Sistem cada Hidro 7
cada hidromasaj 4+4+4+10 jeturi Air Plus

Sistem cada Hidro 8
cada hidromasaj 6+20+20+10 jeturi

Sistem cada Hidro 9
cada hidromasaj 10 jeturi aer cald

Început Anterior 1 2 3 Următor Sfârşit