Cabine dus Alux

DIMENSIUNI CABINE DUS ALUX:

  • Alux100: (L x L x H) - 100 x 70 x 225
  • Alux120: (L x L x H) - 120 x 80 x 225
  • Alux140: (L x L x H) - 140 x 80 x 225

Materialele folosite la realizarea acestei cabine de dus multifunctionala Alux sunt cele mai moderne si inovative, garantand totodata cel mai inalt grad de calitate si o durata de viata net superioara altor produse similare.

Sticla cristal anticalcar cu grosimea de 6 mm este securizata si garanteaza siguranta utilizatorului.

Peretii cabinei sunt confectionati din panouri de aluminiu. Panourile sunt fabricate tip "sandwich" din doua coli de aluminiu cu spuma poliuretanica intre ele. Pe coala de aluminiu de la suprafata se aplica o culoare sau o textura in functie de preferintele clientului si optiunile disponibile.

Cabina de dus se poate echipa cu jeturi, sauna, radio, cromoterapie si alte dotari. Cabina de dus se poate echipa fie cu cadita din gelcoat sau cu cadita metalica cu gratar din lemn.

Detalii tehnice Cabine dus Alux

Functii SPA si dotari incluse cabina dus Alux:

  • BASIC PLUS: baie turceasca, cromoterapie, aromoterapie, cromoterapie in jetul de apa, dus tropical, cascada, hidromasaj vertical 3 functii;baterie monocomanda economie apa, comutator functii dus, baterie cu termostat, sistem anticalcar, dus fix, dus mobil, tastiera comenzi inox, lumina interioara, scaun.
  • STANDARD: baie turceasca programabila min/C, cromoterapie, aromoterapie, cromoterapie in jetul de apa, dus scotian, dus tropical, cascada, hidromasaj vertical 3 pozitii; baterie monocomanda economie apa, comutator functii dus, baterie cu termostat, sistem anticalcar, dus fix, dus mobil, tastiera LCD, Radio FM, Conexiune CD/MP3, 2 boxe audio, lumina interioara, scaun.

Vizitati aici gama completa cabine de dus ALUX

 

Descarca fisa tehnica Cabine dus Alux

Dorești informații despre Cabine dus Alux ?

Contactează departamentul vânzări Fibrex:

Info Line Vanzari Fibrex

Info Line L-V: 09:00 - 18:00
Tel: 0742.017.646

sau scrie-ne folosind formularul de mai jos și îți vom răspunde online: